آخرین اخبار

جوابیه روابط عمومی آستان مقدس امامزاده سید حمزه(ع) تبریز در راستای شفاف سازی

جوابیه روابط عمومی آستان مقدس امامزاده سید حمزه(ع) تبریز در راستای شفاف سازی و رفع ابهامات اخبار منتشره اخیر و تشویش اذهان عمومی در راستای ایجاد قبور در این آستان مقدس

ضمن عرض تسلیت بمناسبت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (علیه‌السلام) و یاران باوفای ایشان را به محضر امام عصر (عج)،مقام معظم رهبری امام خامنه ای (مدظله العالی) عموم شیعیان و دوستداران خاندان عصمت و طهارت و همچنین، شهادت غرورآفرین سرداران ،شهیدان  اقتدار ایران اسلامی و دانشمندان هسته‌ای میهن در جنگ ۱۲ روزه با رژیم جنایتکار صهیونیستی به استحضار مردم علوی ، انقلابی و غیور استان آذربایجان شرقی میرساند در راستای شفاف سازی و رفع ابهامات اخبار منتشره اخیر و تشویش اذهان عمومی در راستای ایجاد قبور در آستان مقدس امامزاده سید حمزه (ع) تبریز، روابط عمومی آستان مقدس امامزاده سید حمزه(ع) تبریز جوابیه خود را به شرح ذیل منتشر میکند:
باسمه تعالی
دفن در حرم امامان و امامزادگان سنت دیرینه ای است که قدمتی همزمان با دفن این بزرگان دارد و همچنان در جای جای ایران اسلامی   و خارج از ایران دفن در حرم امامزادگان استمرار داشته و شاهد این قضیه ، دفن دانشمندان هسته ای اخیر در امامزاده صالح (ع) تهران ، شهیدان سپهبد سلامی و دکتر امیر عبداللهیان و… در حرم عبدالعظیم حسنی و حتی دفن آیت الله رئیسی در نزدیکترین مکان به مدفن امام رضا‌ ع ) و خیلی از علمای بزرگ و مردم عادی در حرم حضرت معصومه (س) دفن شده‌اند.
حال که تبریز شهر اولین هاست و سرخاب تبریز قدمت دیرینه‌ای در دفن بزرگان و مردم در این قبرستان بعنوان مقبره العلما ، مقبره الشعرا و … دارد و هنوز در مقبره الشعرا، شعرای مشهور دفن می‌شوند و تعبیر علامه طباطبایی است که ده هزار نفر از اولیا الله در سرخاب و پیرامون سید حمزه (ع) مدفونند تقاضای عامه مردم هست که چرا ما فیض دفن در جوار امامزادگان را نمی‌توانیم داشته باشیم؟ چرا ما معاد و قبرستان ها را از جلو چشم مردم که جنبه تربیتی و اعتقادی در معادباوری دارد از دید مردم دور کرده ایم؟ و اگر بهانه بهداشت باشد، چرا در حرم امامان و امامزادگان همچنان دفن انجام می‌گیرد؟ و چرا دفن در قبرستان های تبریز مثل ملک، شنبه غازان، لاله ، مارالان و … استمرار دارد؟ و طبق استفتای مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای مدظله العالی و ابلاغیه مقام ماذون از طرف معظم له (که به پیوست در خبر منتشر میشود) هیچ محدودیت دفنی در جای جای ایران و امامزادگان نبوده و تبریز هم از این قصه مستثنی نیست و در استان ما هم در امامزاده های مراغه، تبریز، میانه، سراب، مرند و … شاهد دفن اموات مومنین هستیم و در سید حمزه (ع) تبریز نیز سالیان سال هست که مومنین  که مشتاق دفن در جوار امامزادگان بوده‌اند انجام گرفته و میگیرد.
شایان ذکر است در نظر مردم اینگونه میباشد که ، در تبریز با وجود قبرستانهای وقفی و امکان دفن رایگان و یا ارزان قیمت ، آرامستان‌هایی که وقفی نیستند بخاطر تحت الشعاع قرار نگرفتن در آمد هایشان مانع گسترش قبرستان های وقفی مثل فاز دو قبرستان مارالان ( وادی السلام تبریز) و دفن در امامزادگان می شوند،در صورتی که این چنین نمیباشد و اقدام برای ایجاد قبرستان های وقفی جدید در حال انجام است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا