دانشکده علوم طبیعی یکی از دانشکدههای فعال در بحث ارتباط با صنعت
مدیر امور پژوهشی دانشگاه تبریز:
دانشکده علوم طبیعی یکی از دانشکدههای فعال در بحث ارتباط با صنعت محسوب میشود
آئین آغاز به کار سومین دورهی مدرسهی تابستانی زمینشناسی با حضور مدیر امور پژوهشی دانشگاه تبریز، رئیس، اعضای هیأت رئیسه و هیأت علمی گروه علوم زمین دانشکدهی علوم طبیعی و جمعی از اساتید و دانشجویان زمینشناسی از دانشگاههای سطح کشور، در دانشکدهی علوم طبیعی دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز دکتر ابوالفضل مجنونی مدیر امور پژوهشی دانشگاه تبریز در ابتدای این آئین با بیان اینکه دانشگاه تبریز یکی از دانشگاههای برتر و دومین دانشگاه قدیمی کشور بعد از دانشگاه تهران به شمار میرود، اظهار کرد: این دانشگاه جزو دانشگاههای پرافتخار در رنکینگهای جهانی نیز است؛ بطوریکه در آخرین رنکینگ QS بعد از دانشگاههای مستقر در تهران، در رتبهی نهم برترین دانشگاههای ایران قرار گرفت.
وی با اشاره به فعالیتها و اقدامات انجام شده در راستای بینالمللی شدن دانشگاه نیز گفت: خوشبختانه گامهای زیادی در سالهای اخیر برای بینالمللی شدن دانشگاه تبریز برداشته شده است و در حال حاضر ۴ هزار و ۵۰۰ دانشجوی بینالمللی از پنج ملیت در این دانشگاه در حال تحصیل هستند و بیش از ۸۰ تفاهمنامه و ۵۰ طرح بینالمللی مشترک با اساتید و دانشگاههای خارجی منعقد شده است.
دکتر مجنونی خاطرنشان کرد: دانشکدهی علوم طبیعی یکی از دانشکدههای فعال در بحث ارتباط با صنعت محسوب میشود و از نظر تعداد مقالات منتشر شده نیز رتبهی سوم دانشگاه را برعهده دارد.
وی در خاتمه ابراز امیدواری کرد برگزاری سومین مدرسهی تابستانی زمینشناسی بتواند قدمهای مثبتی را در عرصهی علوم زمین بردارد و اساتید و دانشجویان شرکت کننده در این مدرسه بتوانند با بازدید از مناطق دیدنی تبریز در حوزهی زمینشناسی و برگزاری جلسات سخنرانی تخصصی بر داشتههای خود بیافزایند.
برگزاری مدرسه تابستانی زمینشناسی اقدامی خلاقانه گروه علوم زمین
دکتر سید مهدی بانان خجسته رئیس دانشکدهی علوم طبیعی دانشگاه تبریز نیز ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان در سومین مدرسهی تابستانی زمینشناسی، دانشکدهی علوم طبیعی را یکی از دانشکدههای پیشرو در برگزاری کنگرهها، سمینارها و همایشهای علمی عنوان کرد و گروه علوم زمین را نیز یکی از گروههای فعال دانشکده برشمرد و برگزاری مدرسهی تابستانی زمینشناسی را اقدامی خلاقانه از گروه علوم زمین دانست.
حضور ۵۰ دانشجو از ۱۲ دانشگاه در سومین مدرسه تابستانی زمینشناسی
مدیرگروه علوم زمین دانشکدهی علوم طبیعی دانشگاه تبریز نیز گفت: ۵۰ دانشجوی کارشناسی و کارشناسی ارشد زمینشناسی از دانشگاههای تبریز، تهران، شهید بهشتی، خوارزمی، اصفهان، محقق اردبیلی، شهید باهنرکرمان، بروجن، شیراز، زنجان، ارومیه و آزاد اسلامی واحد تبریز در سومین مدرسهی تابستانی زمینشناسی حضور دارند.
دکتر وارطان سیمونز ادامه داد: اساتید گروه زمین سخنرانیهای علمی خود را با موضوعات آب زمینشناسی، زمینشناسی زیستمحیطی، زمینشناسی مهندسی و زمینشناسی نفت برای شرکت کنندگان در سومین مدرسهی تابستانی زمینشناسی ارائه خواهند داد.
وی افزود: گروه زمینشناسی دانشگاه تبریز یکی از نخستین گروههای آموزشی دانشکدهی علوم سابق است که از سال ۱۳۴۸ فعالیت خود را آغاز کرده و با گسترش گرایشها و مقاطع تحصیلی در سال ۱۳۹۴ به گروه علوم زمین تغییر نام داده است که در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری و پسا دکتری در حال تحصیل هستند.
براساس این گزارش، برگزاری جلسات سخنرانی تخصصی و بازدید از موزهی علوم طبیعی دانشگاه، پالایشگاه تبریز، سد خداآفرین، ژئوپارک ارس وآسیاب خرابه از دیگر برنامههای سومین مدرسهی تابستانی زمینشناسی است.