آخرین اخبار

طرح‌های نهایی بهسازی و الحاق لونا پارک “ائل‌گولی‌” تبریز بررسی می‌شود

بررسی طرحهای نهائی بهسازی و الحاق لونا پارک ائل گولی

مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز از بررسی ۳ طرح نهائی بهسازی و الحاق لونا پارک ائل گولی توسط کمیته راهبردی فراخوان ملی این پروژه مهم شهری خبر داد. سیامک آسیایی با اعلام این خبر، گفت: با هدف الحاق کامل مجموعه لونا پارک ائل‌گولی به این تفرجگاه، آثار و طرحهای ارسالی توسط کمیته راهبردی فراخوان ملی این پروژه بررسی و در نهایت ۳ طرح انتخاب و بررسی‌های بیشتر برای بالا بردن پتانسیل اجرایی آثار در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه در مرحله نهایی ۱ طرح به عنوان نقشه راه عملیات بهسازی و الحاق لونا پارک انتخاب و امور اجرایی مربوط به این پروژه مهم شهری آغاز می شود چنانچه با ایجاد امکانات رفاهی و خدماتی بیشتر در این مجموعه شهروندان عزیز به راحتی می‌توانند همزمان با تفرجگاه رفاهی و تفریحی ائل‌گولی از آن استفاده کنند.

آسیایی سطح داوری آثار رسیده به دبیرخانه فرخوان ملی الحاق لونا پارک ائل‌گولی به این مجموعه را خوب ارزیابی کرد که با حضور داوران برجسته از کشور در محل سازمان سیما، منظر و فضای سبز انجام می‌گیرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا