شکوری مدیر جهاد کشاورزی میانه امروز در جشنواره ساج بالیغی میانه بابیان اینکه این جشنواره با هدف ترویج شیوه پخت ساج بالیغ برگزار شده است گفت: این روش پخت قدیمی می‌تواند زمینه های رونق پرورش ماهی را بیشتر کند.

وی ادامه داد:در این شهرستان ۴۹ واحد پرورش ماهی فعال است و دوسوم آب استان را داریم اما رتبه سوم شیلات استان را داریم که شایسته نیست. شکوری خاطر نشان کرد: با تسهیل شرایط سرمایه گذاری و رفع موانع تولید در این زمینه آینده خوبی را پیش بینی میکنیم

. وی انعکاس ظرفیت پرورش ماهی را در رسانه هارا مورد تاکید قرار داد و عنوان کرد: امیدواریم گام‌های بلندتری برای اعتلای بخش شیلات استان برداریم.

در ادامه این جشنواره پخت ماهی به شیوه ساج بالیغی به روش زنده انجام شده و پذیرایی از حاضران صورت گرفت.

در حاشیه این جشنواره نمایشگاه صنایع دستی و عرضه سوغاتی های مختلف صورت گرفت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *