آخرین اخبار

تشکیل کارگروه مشترک رسانه ای در آذربایجان شرقی

آذربایجان شرقی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی بر لزوم کیفی گرایی در عرصه ی رسانه های استان تاکید کرد و گفت: باید شیوه های کارآمدی برای توانمندسازی رسانه ها تعریف کرده و فضای رسانه ای استان احیا شود.

به گزارش چالش روز ، سیدقاسم ناظمی در دیدار با اعضای هیات مدیره و بازرسان خانه مطبوعات و رسانه های استان، اظهار کرد: خود را جزو جامعه رسانه ای استان می دانم و همواره بر اثرگذاری این قشر فرهیخته در جریان های مختلف اعتقاد داشته ام.
وی با اشاره به این که وحدت و همدلی اهالی فرهنگ، هنر و رسانه لازمه تعالی جایگاه فرهنگی استان است، تشریح کرد: اهالی فرهنگ و رسانه باید در کنار یکدیگر باشند.
وی با اشاره به اینکه رسانه پیشانی و معرف یک شهر است، افزود: اهمیت و جایگاه رسانه باید در افکار عمومی و همچنین دستگاه ها به نحوی باشد که توقف انتشار یک روزنامه یا تعطیلی یک سایت خبری هم برای اهالی رسانه و هم سایر اقشار مهم باشد.
به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، ناظمی با بیان این که از مشکلات اهالی رسانه به ویژه فعالان حوزه نشر مکتوب آگاهی دارم، گفت: تشکیل کارگروه مشترک رسانه ای برای پیگیری مطالبات و مشکلات فعالان رسانه ای استان در اولویت خواهد بود.
وی تأکید کرد: تشکل های صنفی نقش مهمی در انسجام بخشی به فعالیت های رسانه ای استان دارند و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نیز به عنوان نهاد متولی و در حد توان و در چارچوب قانون، از رسانه ها و تشکل های صنفی در این حوزه حمایت خواهد کرد؛ و هرجا که قانون نیاز به اصلاح داشته باشد اقدام لازم را برای این امر انجام خواهد داد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا