استان ها

جشنواره ساج بالیغی افزایش تولید و مصرف ماهی را دنبال می کند

شکوری مدیر جهاد کشاورزی میانه امروز در جشنواره ساج بالیغی میانه بابیان اینکه این جشنواره با هدف ترویج شیوه پخت ساج بالیغ برگزار شده است گفت: این روش پخت قدیمی می‌تواند زمینه های رونق پرورش ماهی را بیشتر کند.

وی ادامه داد:در این شهرستان ۴۹ واحد پرورش ماهی فعال است و دوسوم آب استان را داریم اما رتبه سوم شیلات استان را داریم که شایسته نیست. شکوری خاطر نشان کرد: با تسهیل شرایط سرمایه گذاری و رفع موانع تولید در این زمینه آینده خوبی را پیش بینی میکنیم

. وی انعکاس ظرفیت پرورش ماهی را در رسانه هارا مورد تاکید قرار داد و عنوان کرد: امیدواریم گام‌های بلندتری برای اعتلای بخش شیلات استان برداریم.

در ادامه این جشنواره پخت ماهی به شیوه ساج بالیغی به روش زنده انجام شده و پذیرایی از حاضران صورت گرفت.

در حاشیه این جشنواره نمایشگاه صنایع دستی و عرضه سوغاتی های مختلف صورت گرفت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا