آخرین اخبار

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس مطرح کرد؛ مرکز لجستیک مرزی ارس پشتیبان توسعه شبکه تجارت و ترانزیت خشکی محور ایران

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل منطقه آزاد ارس گفت: مرکز لجستیک مرزی ارس پشتیبان توسعه شبکه تجارت و ترانزیت خشکی محور ایران خواهد بود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس، دکتر هادی مقدم زاده گفت: محدودیت های پیش آمده جاری برای شبکه تجارت تامین و توزیع دریایی ایران ایجاب می کند ظرفیت های تجاری و ترانزیتی در اقصی نقاط کشورمان به خصوص در مناطق آزاد با هدف افزایش تاب آوری ملی برابر فشارهای دشمن بیش از گذشته فعال گردند تا ضمن متنوع سازی مسیرهای تجارت و لجستیک کشور در آینده نیز محور ارتقای همکاری های منطقه ای و بین المللی ایران باشند. در این راستا، مرکز لجستیک مرزی ارس به سرعت در حال ارتقای زیرساخت های لجستیکی خود می باشد تا بتواند ضمن نقش آفرینی موثر در شرایط فعلی، در آینده نزدیک تبدیل به پشتیبان اصلی شبکه تجارت و ترانزیت خشکی محور ایران با اوراسیا و اروپای شرقی شود.

مقدم زاده در ارتباط با ویژگی های مرکز لجستیک مرزی ارس افزود: با عنایت به قرار گرفتن ارس در نقطه تلاقی کریدورهای خشکی محور جهانی مثل کریدور شمال-جنوب، غرب – شرق و کریدور قفقاز جنوبی؛ مرکز لجستیک مرزی ارس متمرکز بر ارائه خدمات ترانشیپ گمرک و انبارداری خواهد بود و در این جهت نیز طرح های توسعه این مرکز در ۲ زون جلفا و نوردوز پیگیری می گردد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا