امروز : جمعه, ۱۷ آذر , ۱۴۰۲ - 26 جماد أول 1445
مردم آذربایجان شرقی کمتر از۸ کیلو ماهی در سال میخورند
مدیر شیلات و امور آبزیان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: طبق گزارش سازمان شیلات ایران، آمار مصرف سرانه آبزیان استان آذربایجان شرقی ۷.۸ کیلوگرم در سال ۱۴۰۰ بوده است. قاسم جعفروند با اشاره به اینکه محصولات فرآوری شده از ضایعات ماهی بسیار متنوع بوده و می توان گفت که کلیه بافت های بدن ماهی قابلیت فرآوری […]
مدیر شیلات و امور آبزیان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: طبق گزارش سازمان شیلات ایران، آمار مصرف سرانه آبزیان استان آذربایجان شرقی ۷.۸ کیلوگرم در سال ۱۴۰۰ بوده است.
قاسم جعفروند با اشاره به اینکه محصولات فرآوری شده از ضایعات ماهی بسیار متنوع بوده و می توان گفت که کلیه بافت های بدن ماهی قابلیت فرآوری را دارد؛ افزود: عمده فرآوری ایجاد شده شامل تولید روغن از کبد ماهی، تهیه پودر عصاره استخوان ماهی، تولید چرم از پوست ماهی، استفاده از کلاژن ماهی در تهیه صابونها و کرم های آرایشی و بهداشتی، تولید کنسرو کبد ماهی، تولید پودر ماهی جهت تهیه خوراک آبزیان و حیوانات خانگی، تولید ژلاتین ماهی، استفاده از هورمون های هیپوفیز ماهی برای ماهیان مولد و همچنین فرآوری تخم ماهی جهت مصرف انسانی است .
جعفروند اعلام کرد: طبق گزارش سازمان شیلات ایران، آمار مصرف سرانه آبزیان استان آذربایجان شرقی ۷.۸ کیلوگرم در سال ۱۴۰۰ بوده که با احتساب جمعیت چهار میلیون نفری ۳۱ هزار تن محصولات آبزی در استان مصرف شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.