امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Sunday, 28 April , 2024
امروز : یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
شناسه خبر : 3338
  پرینتخانه » ایران, سیاسی تاریخ انتشار : 20 دسامبر 2023 - 23:59 | 106 بازدید | ارسال توسط :

دست رد استاد دانشگاه تبریز به حقوق ۷۲ هزار دلاری عربستان

رییس دانشگاه تبریز با اشاره به درخواست های مختلف کشورهای خارجی برای به خدمت گرفتن استادان این دانشگاه، اعلام کرد: چندی قبل درخواستی از کشور عربستان برای استخدام یکی از استادان دانشگاه تبریز با حقوق ۷۲ هزار دلاری ارسال شده بود که وی با عشق و علاقه به موطن خود حاضر به پذیرش این دعوت […]

دست رد استاد دانشگاه تبریز به حقوق ۷۲ هزار دلاری عربستان

رییس دانشگاه تبریز با اشاره به درخواست های مختلف کشورهای خارجی برای به خدمت گرفتن استادان این دانشگاه، اعلام کرد: چندی قبل درخواستی از کشور عربستان برای استخدام یکی از استادان دانشگاه تبریز با حقوق ۷۲ هزار دلاری ارسال شده بود که وی با عشق و علاقه به موطن خود حاضر به پذیرش این دعوت نشد.
«صفر نصرالله‌زاده» امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، نوآوری و توجه به ارتباط دانشگاه با صنعت و تولید را عامل موثر در توسعه پایدار کشور خواند.

وی با تاکید بر عزم و اراده استادان و دانشجویان این مجموعه علمی برای ایجاد و راه اندازی مراکز رشد، گفت: رویکرد محوری این دانشگاه حرکت به سمت نوآوری در تمام زمینه ها و رشته های تحصیلی است.

وی با اشاره به رونمایی تعداد ۱۳ محصول جدید دانش‌بنیان و افتتاح آزمایشگاه تخصصی حوزه‌ مهندسی نفت و پتروشیمی در دانشگاه تبریز، یادآور شد: در حال حاضر دانشگاه های آذربایجان شرقی و دانشگاه تبریز به‌ عنوان حامیان برتر پژوهش و فناوری در کشور به شمار می رود و در این مسیر اهتمام جدی وجود دارد.

نصرالله زاده با تاکید بر ضرورت تاثیر پژوهش و فناوری در حل مشکلات جامعه، گفت: ما باید به‌ دنبال تحقیقات کاربردی در تمامی علوم از جمله علوم پایه و علوم انسانی باشیم و با دسترسی به فناوری های جدید توان رقابت پذیری را ارتقا دهیم زیرا شیوه های قدیمی، رقابت پذیری علمی را غیرممکن می کند.

وی از صعود ۲۰۰ پله ای این دانشگاه در رتبه بندی جهانی (تایمز) طی ۲ سال اخیر خبر داد و گفت: دانشگاه تبریز هم اکنون در ایران به عنوان مرکز علمی و تحقیقاتی چهارم در بین دانشگاه های ایران به شمار می رود و بر اساس آخرین آمارهای مربوط به پژوهش و تعداد مقالات چاپ شده توسط استادان این مجموعه علمی رتبه اول کشوری را در اختیار دارد و در این حوزه طی ۲ سال اخیر ۳۵۰ دانشگاه مختلف در جهان را پشت سر گذاشته ایم.

نصرالله زاده یکی از راهکارهای عملی و موثر در حفظ جایگاه و منزلت نخبگان علمی را توسعه واحدهای نوآور بیان و اظهار کرد: با ایجاد و راه اندازی این واحدها می توان جلوی فرار نحبگان علمی از کشور را با فراهم سازی زمینه های خلاقیت و تبدیل علم به ثروت گرفت.

نصرالله زاده یکی از راهکارهای عملی و موثر در حفظ جایگاه و منزلت نخبگان علمی را توسعه واحدهای نوآور بیان و اظهار کرد: با ایجاد و راه اندازی این واحدها می توان جلوی فرار نحبگان علمی از کشور را با فراهم سازی زمینه های خلاقیت و تبدیل علم به ثروت گرفت.

وی فرار نخبگان علمی از کشور به خارج را از واقعیات موجود جامعه دانست و با تاکید بر اینکه باید زمینه های فعالیت این افراد در دانشگاه ها و مراکز مختلف تولیدی و صنعتی ایجاد شود، یادآور شد: مسایلی همچون معیشت، درآمد و فرهنگ سازی و ارتقای جایگاه از جمله عناصر مورد نیاز برای فعالیت نخبگان و اساتید دانشگاهی در حوزه های مختلف است که در این زمینه همکاری و تعامل با رسانه ها نقش کلیدی دارد.

نصرالله زاده خواستار تغییر نگرش جامعه توسط رسانه ها در رابطه با جایگاه نخبگان علمی شد و با ابراز تاسف از اینکه تعدادی از رسانه ها در فضای مجازی برخی مسایل حاشیه ای را در این رابطه دنبال می کنند، افزود: اینکه فیش حقوقی نخبه ای در فضای مجازی انتشار یابد و توسط عده ای مسایل دانشگاه و شرایط مالی استادن بزرگنمایی شود به هیچ عنوان به صلاح جامعه و آینده کشور نیست.

وی با تاکید بر اینکه دانشگاه تبریز هر چه در توان داشته باشد برای ترقی و ارتقای جایگاه نخبگان و استادان برجسته به کار می گیرد، از اختصاص ۴۰ هکتار از اراضی تحت مالکیت دانشگاه تبریز برای تامین مسکن استادان خبر داد و گفت: آنچه که امروز دانشگاهیان بیش از مسایل مالی به آن نیاز دارند، حرمت جامعه به آنها است.

نصرالله زاده بهره مندی کشور از نخبگان در عرصه های گوناگون را یکی از رسالت های مهم دانشگاه ها و مراکز علمی برشمرد و با بیان اینکه باید همه صادقانه برای ظهور و بروز استعدادهای نخبه تلاش کنیم، ادامه داد: گستردگی فعالیت دانشگاه ها و انجام تحقیقات و پژوهش های علمی امید را به جامعه تزریق می کند، چون علم ثروت آفرین است و ثروتمندی کشور جز با توسعه دانشگاه ها میسر نخواهد شد.

وی از جامعه رسانه ای به عنوان بسترساز فعالیت های نخبگان یاد کرد و ادامه داد: اگر رسانه ای با انتقادهای نابجا، به دنبال ایجاد حاشیه برای دانشگاه ها باشد، از رسالت اصلی خود که همانا حرکت در مسیر توسعه همه جانبه کشور است، دور شده و آینده کشور را دچار مشکل می کند.

رییس دانشگاه تبریز از این مجموعه به عنوان یکی از قطب های مهم علمی و از مراکز اصلی نخبه پرور کشور یاد کرد و با اشاره به درخواست های مختلف کشورهای خارجی برای به خدمت گرفتن استادان این دانشگاه، اعلام کرد: چندی قبل درخواستی از کشور عربستان برای استخدام یکی از استادان دانشگاه تبریز با حقوق ۷۲ هزار دلاری ارسال شده بود که وی با عشق و علاقه به موطن خود حاضر به پذیرش این دعوت نشد.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.