مدیر شیلات و امور آبزیان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: طبق گزارش سازمان شیلات ایران، آمار مصرف سرانه آبزیان استان آذربایجان شرقی ۷.۸ کیلوگرم در سال ۱۴۰۰ بوده است.
قاسم جعفروند با اشاره به اینکه محصولات فرآوری شده از ضایعات ماهی بسیار متنوع بوده و می توان گفت که کلیه بافت های بدن ماهی قابلیت فرآوری را دارد؛ افزود: عمده فرآوری ایجاد شده شامل تولید روغن از کبد ماهی، تهیه پودر عصاره استخوان ماهی، تولید چرم از پوست ماهی، استفاده از کلاژن ماهی در تهیه صابونها و کرم های آرایشی و بهداشتی، تولید کنسرو کبد ماهی، تولید پودر ماهی جهت تهیه خوراک آبزیان و حیوانات خانگی، تولید ژلاتین ماهی، استفاده از هورمون های هیپوفیز ماهی برای ماهیان مولد و همچنین فرآوری تخم ماهی جهت مصرف انسانی است .

جعفروند اعلام کرد: طبق گزارش سازمان شیلات ایران، آمار مصرف سرانه آبزیان استان آذربایجان شرقی ۷.۸ کیلوگرم در سال ۱۴۰۰ بوده که با احتساب جمعیت چهار میلیون نفری ۳۱ هزار تن محصولات آبزی در استان مصرف شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *