امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Sunday, 28 April , 2024
امروز : یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
شناسه خبر : 2826
  پرینتخانه » فرهنگی تاریخ انتشار : 18 سپتامبر 2023 - 17:14 | 127 بازدید | ارسال توسط :

بزرگداشت استاد شهریار در تبریز برگزار شد

مراسم گرامیداشت روز شعر و ادب پارسی و بزرگداشت استاد شهریار به همت انجمن روابط‌عمومی ایران و با حضور جمعی از شاعران، پژوهشگران عرصه ادبیات و دوستداران این شاعر ملی در تبریز برگزار شد. مراسم گرامیداشت روز شعر و ادب پارسی و روز بزرگداشت استاد شهریار، شامگاه یکشنبه ۲۶ شهریورماه ۱۴۰۲ توسط نمایندگی انجمن روابط‌عمومی […]

بزرگداشت استاد شهریار در تبریز برگزار شد

مراسم گرامیداشت روز شعر و ادب پارسی و بزرگداشت استاد شهریار به همت انجمن روابط‌عمومی ایران و با حضور جمعی از شاعران، پژوهشگران عرصه ادبیات و دوستداران این شاعر ملی در تبریز برگزار شد.

مراسم گرامیداشت روز شعر و ادب پارسی و روز بزرگداشت استاد شهریار، شامگاه یکشنبه ۲۶ شهریورماه ۱۴۰۲ توسط نمایندگی انجمن روابط‌عمومی ایران در استان آذربایجان شرقی و با همراهی بنیاد ایران‌شناسی، در خانه تاریخی شربت‌اوغلی تبریز برگزار شد.

در این مراسم سیدهادی بهجت تبریزی (فرزند استاد شهریار)، باقر صدری نیا (عضو فرهنگستان زبان و ادب فارسی جمهوری اسلامی ایران)، رحمان مشتاق مهر (استاد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان)، محمد طاهری خسروشاهی (رییس بنیاد ایران‌شناسی آذربایجان شرقی و رییس مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه تبریز) و محمد عزیزی راد (مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری آذربایجان شرقی) درباره جایگاه استاد شهریار در شعر و ادب پارسی سخنرانی کردند.

سپس در ادامه برنامه، پیام تصویری یلدا ابتهاج (دختر استاد هوشنگ ابتهاج) از کلن آلمان برای حاضران پخش شد و ایشان از رفاقت ۴۰ ساله سایه و شهریار سخن گفت.

در بخش پایانی مراسم از مقام علمی و ادبی استاد ابوالفضل علی محمدی (محقق و نویسنده) تجلیل بعمل آمد، ناگفته نماند ایشان بیش از بیست جلد تالیف و تحقیق در زمینه شهریارشناسی و ادبیات ترکی و فارسی و یکصد و پنجاه مقاله در نشریات معتبر علمی و ادبی دارد.

شایان ذکر است که بیست و هفتم شهریور ماه، سالروز درگذشت استاد شهریار، شاعر نامدار ایرانی، با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، روز ملی شعر و ادب پارسی، نامیده شده است.

 

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.